Gewoon heerlijk thuis komen

Gewoon heerlijk thuis komen

Sfeer in uw interieur én professionele bescherming tegen slijtage en schimmels? Dat krijgt u als u investeert in professioneel binnenschilderwerk. Sterker nog: ook uw buitenschilderwerk van gevelkozijnen blijven beter beschermd als deze binnen strak in de lak zitten.

U wilt zo lang mogelijk plezier van uw investering, dus wij kiezen daarom specifiek voor elke ruimte de beste verf. Zo gebruiken we in vochtige ruimtes zoals de badkamer of kelder speciale schimmelwerende muurverf, zodat schimmels zo weinig mogelijk kans krijgen om zich te hechten. Voor uw keuken gebruiken we weer een andere speciale verf, waardoor uw muren makkelijk afneembaar zijn.

Mochten we tijdens het onderhoud kozijnen of andere elementen tegenkomen die aandacht verdienen, dan zorgen we eerst dat uw houtwerk met aandacht weer volledig wordt opgeknapt, waarna we het in een prachtige laklaag zetten. We kunnen uw binnenschilderwerk op elk gewenst moment verzorgen, maar we adviseren uw gebruik te maken van ons voordelige wintertarief (welke zowel voor lakwerk als behangen geldt).

Milieuvriendelijk

Wij werken alleen met de beste en meest milieuvriendelijke materialen die beschikbaar zijn om het milieu aanzienlijk minder te belasten en toch dezelfde kwaliteit te bieden. Zo houden we het veilig voor u en onze medewerkers. Bij machinaal schuren maken wij zoveel mogelijk gebruik van stofafzuiging en we dekken vloeren, ramen en niet verplaatsbaar meubilair goed af. Zo blijft stof beperkt en heeft u hier zo weinig mogelijk last van.

Schildersbedrijf Mick Law is u graag van dienst met professioneel advies over te gebruiken kleuren en producten. Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige netjes werkende schilder met aandacht voor de afwerking dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag langs om het werk te bekijken en u een geheel vrijblijvende offerte aan te bieden.

Meer weten? Bel ons of vul het formulier in – we zijn erg benieuwd naar uw plannen.    Waar kent u ons van?