Met recht trots op uw huis

Met recht trots op uw huis

Een goed onderhouden woning met daardoor ook nog eens een prachtige uitstraling? Voor die combinatie bent u bij ons aan het juiste adres! Een professionele aanpak van al uw buitenschilderwerk zoals kozijnen, deuren, boeidelen, daklijsten en garagedeuren. En natuurlijk behoren ook hekwerken tot de mogelijkheden.

Onze ervaren schilders verzorgen de afwerking van uw houtwerk van top tot teen. In Nederland heeft ons houtwerk nogal wat te verduren en goed onderhoud zorgt voor het behoud van uw houtwerk. Bij ons kunt u ook terecht voor (kleine) houtrotreparaties door waar mogelijk delen hout te vervangen en gebruik te maken van epoxyplamuren. Wij voorzien u graag van een kleuradvies passend bij de woning.

Vakkundig en netjes

Natuurlijk maken wij bij machinaal schuren gebruik van stofafzuiging en dekken bestrating netjes af. Ook zetten wij – indien nodig – uw woning professioneel in de steigers om overal goed bij te kunnen voor het beste resultaat!

Schildersbedrijf Mick Law is u graag van dienst met professioneel advies over te gebruiken kleuren en producten. Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige netjes werkende schilder met aandacht voor de afwerking dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag langs om het werk te bekijken en u een geheel vrijblijvende offerte aan te bieden.

    Waar kent u ons van?